En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Ekseriyetle yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, buhran anlarında insanların yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki veri birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve modern layihamlarla birleştirerek ömür alanlarınıza mesabe katmayı hedeflemektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve reva eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Z tipi yangın merdivenleri doğru kollu sanarak tabir edilen yangın merdivenleridir. Yüksek gestaltlarda ani durumlarda insanların hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyelerine olanak sağlayan en güvenilen yangın merdivenidir.

Sizin karınin yangın merdiveni projelerini haklı tasarlayarak projeye müsait yangın merdiveni uygulamasına alay malay karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin kanatı rabıta, yangın kapıları ekseriyetle özel istila ve kapı menteşeleri kabilinden gayrı yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla algılanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla yoklama edilen işleyiş sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

- İnternet sitesinin sorunlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

Malzeme: Yangın baplarında genellikle çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Kuvvetli yahut çelikten yapılan ve binanın dışında konum yer yangın merdivenleri bile yangın yönetmeliği standartlarının oluşturulabilmesi sinein kullanılmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da basar önünde bulundurularak standartlara mutabık biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı derunin insanoğluın dumandan zehirlenmesine bariyer olan müstacel keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse mecmu kargaşa olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Mecmu çıkış genliği, 32 nci maddeye bakarak hesaplanan bir kattaki yararlanma alanlarındaki mecmu kullanıcı saykaloriın ünite vâsilikten sabık şahıs adetsına fasılü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile bulunan bileğerden az mümteni.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page